Priser

Alle mennesker er unikke. Deres liv, ønsker og drømme er unikke. Ligeså er deres privatøkonomi, boligsituation og økonomiske muligheder. Din nabos bolighandel er ikke den samme som din og du kan heller ikke blot kopiere din mosters låneomlægning eller din kollegas bankskifte vilkår.

Der er faktisk ganske stor forskel på omfanget af de sager, vi hjælper vores kunder med. Derfor arbejder vi ikke med faste priser hos Pengerådgivning. Vi behandler hver eneste af vores kunder ud fra deres unikke situation, ønsker og muligheder. 

Få en gratis vurdering af din sag

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor tilbyder vi en gratis gennemgang af din sag, hvor du kan få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at få bruge vores hjælp. Aller oftest er vores honorar nemlig øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig. Eksempelvis kan du læse om John og Camilla, der sparede over 100.000 kr. på blot ét år. 

Du kan ringe til en af vores uvildige rådgivere og få en vurdering af din sag på tlf. 42 901 802 eller booke et gratis rådgivningsmøde online her.  

 

Tryghedspakker – Priser

Nedenfor finder du priserne for vores Tryghedspakker (økonomisk rådgivning som abonnement).

  • Bronze 199 kr. pr. måned
  • Sølv 349 kr. pr. måned
  • Guld 499 kr. pr. måned

Læs mere om Tryghedspakkerne, hvad der er i pakkerne og låneovervågning