få en gratis vurdering af din sag

Ring til en af vores uvildige rådgivere og få en gratis vurdering af din sag
tlf. 42 901 802
eller

Book gratis rådgivning online her

Prisen afhænger af sagens omfang

Alle mennesker er unikke. Deres liv, ønsker og drømme er unikke. Ligeså er deres privatøkonomi, boligsituation og økonomiske muligheder. Din nabos bolighandel er ikke den samme som din, og du kan heller ikke blot kopiere din mosters låneomlægning eller din kollegas bankskiftevilkår.

Der er faktisk ganske stor forskel på omfanget af de sager, vi hjælper vores kunder med. Derfor arbejder vi ikke med faste priser hos Pengerådgivning. Vi behandler hver eneste af vores kunder ud fra deres unikke situation, ønsker og muligheder. 

 

Få en gratis vurdering af din sag og få oplyst din pris

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor tilbyder vi en gratis gennemgang af din sag, hvor du kan få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at få bruge vores hjælp. Aller oftest er vores honorar nemlig øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig. Eksempelvis kan du læse om John og Camilla, der sparede over 100.000 kr. på blot ét år. 

Til den gratis gennemgang vil du både finde ud af dit sparepotentiale samt få oplyst vores honorar for at hjælpe dig med at realisere det. Vores tilbud til dig er 100% uforpligtende. Det betyder, at du efter at have modtaget vores gratis rådgivning og vurdering af din sag, stadig er fri til at takke nej til vores tilbud uden omkostninger for dig. Kun hvis du takker ja, udfærdiger vi en rådgivningsaftale som begge parter underskriver, før vi fortsætter rådgivningsforløbet.

 

Ring til en af vores uvildige rådgivere og få en gratis vurdering af din sag på tlf. 42 901 802
eller book et gratis rådgivningsmøde online her.  

Eksempler på GRATIS rådgivning

Pengerådgivning tilbyder flere former for gratis økonomisk rådgivning for private. Klik på eksemplerne nedenfor for at læse mere eller kontakt os for at høre nærmere eller booke et gratis møde.