”Pengerådgivning halverede renten i forhold til det tilbud, vi oprindeligt havde fået”

Pengerådgivning anbefaling

Nicolaj Nyegaard og Carina Vergmann deltog i et gratis foredrag for seks måneder siden. Til mødet blev de klogere på, hvad de skulle være opmærksomme på ved et boligkøb samt på hvilke områder, der kan spares penge. ”Vi var meget overraskede over, hvor mange penge der egentlig kunne spares ved et boligkøb, hvis vi bare lavede en smule research” siger Nicolaj og Carina.

Da de seks måneder senere havde fundet deres drømmehus kontaktede de Pengeraadgivning igen og fik et gratis uforpligtende rådgivningsmøde med vores uvildige finansielle rådgiver Nicolaj. Til mødet gennemgik de sammen deres situation, samt undersøgte, hvad Pengeraadgivning kunne gøre for dem. I den forbindelse indhentede Nicolaj tilbud fra tre forskellige banker. ”Alt sammen uden at vi endnu havde betalt noget – det synes vi var en super god service. Nicolaj er meget engageret i processen og har igennem hele forløbet lyttet til vores ønsker” siger Nicolaj og Carina.

billede af hus

Carina og Nicolaj er førstegangskøbere og har i den forbindelse aldrig stået i en situation, hvor de skulle låne penge. Det at købe sin første bolig er en stor beslutning – for mange deres livs investering. “Vi synes det var rigtig betryggende at have Pengeraadgivning med, ikke blot for at spare penge på lånet, men også til rådgivning omkring, hvilket lån og hvilken bank, der passede bedst til os” siger Nicolaj og Carina.

Inden Nicolaj og Carina kontaktede Pengeraadgivning havde de en dialog med deres egen bank, hvor de havde fået indhentet et tilbud. De havde snakket om, at de skulle kontakte flere banker, men alt dette klarede Pengeraadgivning for dem. ”Nicolaj sparede os for en masse tid og besvær, da vi ikke selv behøvede at kontakte andre banker. Nicolaj stod for både kontakt og forhandling, hvilket var meget bekvemt for os, da vi begge har en travl hverdag” siger Nicolaj og Carina.

Carina og Nicolaj endte med at spare en del penge ved at gøre brug af Pengerådgivning både i engangsomkostninger, men også i løbende renteomkostninger. Den rente de selv havde indhentet blev halveret. De har sparet mange penge ikke blot nu, men også på den lange bane. ”Vi har sparet penge, som vi ikke ville have været i stand til at spare, hvis vi selv skulle stå for hele processen” siger Nicolaj og Carina.

Nicolaj og Carina er nu husejere og glæder sig til at flytte ind i deres nye drømmehus.”Vi vil klart anbefale Pengeraadgivning til andre, der står og skal købe en bolig” lyder det fra dem.

Stort tillykke med jeres nye flotte hus og nye titel som husejere til Nicolaj og Carina.

nc

Står du også overfor et boligkøb? Kontakt os til et uforpligtende rådgivnings møde her.