Skab overblik over
dine økonomiske muligheder

Rentestigninger, inflation og høje elregninger. Økonomi er et varmt emne i disse tider og flere og flere føler sig presset på deres privatbudget. Har du bolig, kan en mulighed være at få kigget dine lån igennem hos en professionel rådgiver. Hos os giver vi et overblik over mulighederne helt uforpligtende og gratis.

Skab overblik over dine økonomiske muligheder

Rentestigninger, inflation og høje elregninger. Økonomi er et varmt emne i disse tider og flere og flere føler sig presset på deres privatbudget. Har du bolig, kan en mulighed være at få kigget dine lån igennem hos en professionel rådgiver. Hos os giver vi et overblik over mulighederne helt uforpligtende og gratis.

You are here:

Udtalelse fra Nicolaj omkring hele den finansielle situation lige nu og hvorfor det er vigtigt at få kigget på sine økonomiske muligheder lige nu.

Book et gratis og uforpligtende møde

Velkommen i Hillerød

Når du booker et møde med en af vores uvildige finansielle rådgivere, så sætter vi os sammen og kigger på din økonomiske situation. Vi giver dig et godt overblik over din nuværende økonomi, og vi taler om dine fremtidsplaner og økonomiske muligheder for fremtiden. På den måde kan vi sikre dig de bedste vilkår fremadrettet, så de harmonere med dine fremtidsplaner og ønsker.

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Vores uvildige finansielle rådgivere tager dig i hånden igennem hele forløbet og forhandler de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.

Niclas Press

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 2032 8166

Om Niclas

Niclas Press har næsten 20 års erfaring fra bankverdenen og derfor stort kendskab til alle privatøkonomiske emner, herunder både boligkøb og omlægninger.

Som uvildig rådgiver går Niclas op i at skabe det økonomiske overblik for sine kunder og trække banksproget ned på et niveau, hvor alle kan være med og forstå de ændringer der bliver foretaget.

Privat bor Niclas med sin familie i Nordsjælland i Gilleleje, hvor fritiden går med sport, venner og jævnlige ture til havnen i Gilleleje for at få noget frisk luft og is.

MADS ENGEL BRUHN

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 2365

Om Mads

Mads er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og har mere end 14 års erfaring med salg af boliger og derfor stor erfaring med købsprocessen og forhandling af priser.

Mads er som person en meget smilende og nærværende person, og hans styrke ligger i at være stærk kommunikativ og en dygtig sparringspartner gennem hele processen.

Som uvildig rådgiver, giver det Mads en stor glæde at kunne gøre en reel forskel for sine kunder, så de lander tættere på deres drømme.

Mads elsker at bruge sin fritid med familien, hvor han holder af at være i naturen og komme helt ned i gear.

Kim Aabenhuus

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 1704

Om Kim

Kim har med sine 15 års erfaring fra realkreditinstut- og bankverdenen opnået stor viden omkring privatøkonomi og boligfinansiering.

Som uvildig rådgiver sætter Kim en ære i at finde de bedste fremtidige løsninger med udgangspunkt i kundens egne drømme og behov. Han gør en dyd ud af at gøre økonomi til noget alle kan forstå, så man kan træffe gode beslutninger med ro i maven.

I sin fritid elsker Kim at bruge sin tid på golfbanen og at rejse med sin familie.

Vi arbejder ud fra princippet
no cure, no pay

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Bliv kontaktet

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Ring til os på

Kontakt - Basic
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomisk rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.