Ny situation? Ny plan!

Står du i en ny og ukendt økonomisk situation?
Vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dit nye ståsted.

Få overblik over din økonomi og dine muligheder


Når din økonomiske situation ændrer sig, giver det god mening at få kigget din økonomi efter i sømmene og tilpasset den dit nye udgangspunkt. På den måde får du mest glæde af dine penge og mest ro i maven. 

Ny situation – nye muligheder

En ny økonomisk situation betyder at nye muligheder åbner sig for dig, imens andre måske ikke længere er tilgængelige. Måske skyldes dine nye forhold, at markedet har ændret sig, eller måske har din familie- eller jobsituation ændret sig. Det kan også være, at din bolig er steget i værdi og dermed åbner nye økonomiske døre. 

Eksempler på at din økonomiske situation har ændret sig: 

 • Din indtægt steget eller faldet
 • Du har mistet dit job
 • Din boligs værdi er steget eller faldet
 • Du blevet gift eller skal skilles
 • Du har fået børn
 • Dine børnene er flyttet hjemmefra
 • Du er gået på pension

En Økonomiplan giver dig overblik over, hvordan du er stillet i en ny økonomisk situation samt en række anbefalinger til hvordan du kan optimere din økonomi derefter.  

Find dit økonomiske potentiale

Mulighederne er mange, uanset om du har fået flere eller færre penge imellem hænderne. Det handler blot om at få øje på dem og vide, hvilke knapper det giver mening at dreje på og hvornår. Alt det og de spørgsmål, der melder sig når du står i en ny økonomisk situation, får du hjælp til med en Økonomiplan. Planen laves af en uvildig økonomisk rådgiver som viser dig, hvordan du får mest muligt ud af din økonomiske situation.

Hvad er en Økonomiplan?


En Økonomiplan er en plan, skræddersyet din personlige økonomi, som giver dig et overblik over din situation og muligheder. Planen indeholder håndgribelige anbefalinger, som gør det lettere for dig at vide, hvordan du skal agere i din nye virkelighed.

Økonomiplanen udfærdiges af en af vores uvildige økonomiske rådgivere i samråd med dig enten til et fysisk møde, over telefonen eller online.


Rådgiveren hjælper dig med alle de komplekse udregninger og besvarer de spørgsmål, du måtte have omkring din privatøkonomi. 

Økonomiplanen omfatter:

 • Økonomisk handlingsplan med konkrete anbefalinger
 • Uvildig rådgivning og sparring omkring din privatøkonomi
 • Udarbejdelse af og hjælp til privatbudget
 • Økonomisk rapport med skatteberegning
 • Identifikation af optimeringsmuligheder og sparepotentiale
 • 1 times rådgivning online, telefonisk eller fysisk. 

Tilbudspris: 1995 kr. 

(Før 3.325 kr. RABAT: 40%)

Læg i kurv

Pakken omfatter rådgivning og handlingsplan

*Bemærk at du i forbindelse med rådgivningen i nogle tilfælde, kan blive præsenteret for anbefalinger, der har en merpris at udføre. Et eksempel herpå kunne være omlægning af dit realkreditlån, hvor der både kan forekomme udgifter til indfrielse, tinglysning osv. Prisen for eventuelle ekstra ydelser vil altid fremgå tydeligt, af det eller de tilbud du præsenteres for, og du vil aldrig blive faktureret for noget som du ikke forudgående er blevet gjort bekendt med og har indgået en konkret aftale omkring. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl. 

arbejdsløs

Har du mistet dit job?

Har du mistet din indtægt i en periode, er det en god idé at gennemgå dit budget, og se om der er udgifter, du kan undvære og skære væk. I samme forbindelse kan du med fordel vurdere, om der vil være penge at spare eller vinde ved at omlægge dine realkreditlån.

Din tryghed er vigtig for os

Vi er 100% uvildige

Den rådgivning, du modtager hos Pengerådgivning, er 100% uvildig. Det er din tryghedsgaranti for, at vi altid er på DIN side og varetager dine interesser overfor eks. ejendomsmæglere, banker og realkreditinstitutter. Læs mere om hvad det vil sige at være uvildig, og hvorfor det er afgørende for dig, når du vælger en finansiel rådgiver. 

Uvildig? Hvad betyder det?

Pengerådgivning er godkendt af Finanstilsynet

At du kan føle dig tryg, når du modtager rådgivning hos os, er afgørende for os. Derfor har vi tegnet en rådgiveransvarsforsikring, som sikrer dig som kunde og er godkendt af Finanstilsynet.

Finanstilsynet, se vores godkendelser
-40%
DKK 3.325,00 DKK 1.995,00

Det tager kun 1 time

Ja, så let er det.

Det eneste du skal gøre, for at optimere din økonomi, er at deltage i et enkelt møde (online eller fysisk) med en af vores uvildige rådgivere. På mødet gennemgår I sammen din økonomiske situation. Rådgiveren sætter sig grundigt ind i dine ønsker, udfordringer og muligheder.

Derefter lægger I sammen et budget og en økonomisk plan. Efter mødet vil du have et klart overblik over din situation samt en konkret plan for, hvordan du kan optimere din økonomi. 

Pssst: Få adgang til rabatter via vores nyhedsbrev

Vi belønner løbende vores nyhedsbrevsmodtagere med fordele og rabatter. Skriv dig op allerede i dag og hold godt øje med din indbakke. 

Læs mere om alle de fordele du får gennem vores nyhedsbrev