Nyt år, ny start

Er dit nytårsfortsæt at få styr på privatøkonomien? Det har aldrig været lettere at have tjek på finanserne – allerede fra årets start. Pengerådgivning har sammensat NYTÅRSPAKKEN særligt til dig, der vil starte året med en sikker økonomisk kurs. Vores uvildige økonomiske rådgivere hjælper dig med at optimere din økonomi og lægger en plan, så du kan starte året med økonomisk overblik og tryghed. Vi er godkendt af Finanstilsynet og dækket af rådgiveransvarsforsikring.

Ét møde og du er i gang!

Ja, så let er det.

Det eneste du skal gøre, for at starte året med styr på økonomien, er at deltage i et enkelt møde med en af vores uvildige rådgivere. På mødet gennemgår I sammen din økonomi. Du får et såkaldt økonomitjek. Rådgiveren sætter sig ind i din økonomiske situation, dine ønsker og udfordringer. Derefter lægger I sammen et budget og en økonomisk plan for hele 2020. 

Pengerådgivning er godkendt af Finanstilsynet

At du kan føle dig tryg, når du modtager rådgivning hos os, er afgørende for os. Derfor har vi tegnet en rådgiveransvarsforsikring, som sikrer dig som kunde og er Godkendt af Finanstilsynet. LÆS MERE HER.

Har du en ejerbolig?

For at få fuldt udbytte af Nytårspakken anbefaler vi, at du er indehaver af en ejerbolig. Det gør vi fordi, du får størst glæde af pakkens fulde indhold, hvis du har en ejerbolig.

NYTÅRSPAKKEN INDEHOLDER:

  • Privatbudget for 2020
  • Årsplan for din økonomi
  • Rådgivning omkring optimering af din økonomi og mulige besparelser
  • Hjælp til SKAT, herunder forskudsopgørelse
  • Låneovervågning 12 måneder
  • 25% rabat på eventuelle låneomlægninger
  • Ubegrænset økonomisk rådgivning hele året

Her og nu pris: 3499 kr.

Samlet værdi: ca. 9.500 kr.
(afhængigt af din unikke økonomiske situation)

 *Bemærk at Nytårspakken kun omfatter selve rådgivningen ydet af Pengerådgivning. Såfremt brugeren på baggrund af den rådgivning, brugeren har modtaget, ønsker at foretage ændringer i sin økonomi, kan der forekomme ekstra udgifter i forbindelse dermed. Prisen for eventuelle ekstra ydelser vil altid fremgå tydeligt af det eller de tilbud brugeren præsenteres for og brugeren vil aldrig blive faktureret for noget som denne ikke forudgående er blevet gjort bekendt med og har indgået en konkret aftale omkring.

Pssst: Få rabat via vores nyhedsbrev

I løbet af januar belønner vi vores nyhedsbrevsmodtagere med en eksklusiv særpris på Nytårspakken.
( Du sparer over 1000 kr.! )
 

Læs mere om alle de fordele du får gennem vores nyhedsbrev