Nybyggeri

Er 2017 året hvor du skal bygge dit eget drømme hus? Vi går endelig mod lysere tider i og med, at vi går foråret i møde. Det betyder at vi går ind i byggesæsonen. Uanset om du har købt en grund og skal til at bygge, eller om du først leder efter den perfekte grund at bygge på, så er der en række ting, som du skal tage stilling og højde for.

Når du vælger at lave et nybyggeri, hvor du bygger og starter helt fra bunden, så er der mange ting, du skal tænke på. Når du har fundet din grund, eller det sted du ønsker at bygge et hus, så skal du tage kontakt til kommunen og få adgang til lokalplan og servitutter. Ved at få adgang til dette så kan du se, om der er nogle specielle krav til størrelse, placering af hus på grunden, udseende osv. Dette er en god idé at få styr på inden du går videre, da du på den måde er sikker på, at du kan få det, du drømmer om på netop den grund.

 

Derefter skal du finde det rigtige byggefirma. Der er et hav af forskellige byggefirmaer og det kan virke svært at finde ud af, hvilket der er bedst og billigst for dig. Du kan forsøge at forhøre dine venner og familie, om de har erfaringer med nogle dygtige firmaer. Du kan også undersøge de mange forskellige firmaer på internettet. Det er i den forbindelse vigtigt, at du husker at undersøge om firmaet er i stand til at bygge lige præcis det hus, du går og drømmer om. Derudover er det vigtigt, at du holder øje med firmaets kvadratmeterpris. Dette skyldes at det er vigtigt, at du er sikker på, at du vælger det byggefirma, der kan bygge dine ønsker til den pris, som du har mulighed for at betale, sådan at du ikke ender med en pris der er meget højere, end det du forventede.

Overstående er kun en brøkdel af beslutninger og ting, du skal tage stilling til igennem dit nybygger projekt.

”Det, som ellers skal være en spændende og sjov proces, kan hurtigt forvandle sig til en bøvlet hverdag fyldt med problemer. Det har vi en løsning på.”

Det at bygge sit eget projekt skal være en spændende og sjov proces og det ville derfor være ærgerligt, hvis det forvandlede sig til et problem. Der er som nævnt overstående nemlig beslutninger der skal foretages. Derudover kan der opstå problemer med f.eks. juridiske spørgsmål, byggetilladelse, tilslutning, afgifter og meget meget mere.

Nybyggeri – Lad Pengerådgivning.dk hjælpe dig

Hos Pengeraadgivning.dk vil vi rigtig gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit nye kapitel i dit liv som nybygger. Vi kan hjælpe dig med alt fra finansieringen af grunden, byggefirmaet, juridiske spørgsmål osv. Vi kan endvidere sikre, at du overholder budgettet og dermed ikke ender med en højere pris, end du har råd til et betale for dit nybyggede drømmehus. Vi vil stå på din side hele vejen igennem projektet, sådan at du kan ånde lettet op og glæde dig til flytte ind i dit nye hus. Book en gratis rådgivningstime her.