Betaler du for meget for dit realkreditlån?​

Tilmeld dig vores låneovervågning gratis og find ud af, om du kan spare penge

Det tager kun et øjeblik

Det får du med låneovervågning

På få minutter kan du selv tilmelde dine lån

…eller ringe til os på tlf.

42 901 802

og få hjælp til at komme i gang.

Vidste du at bidragssatser ikke er faste?

Det betyder at kreditforeningerne faktisk har lov til at ændre dem, selv om det betyder, at din månedlige ydelse pludselig kommer til at stige. Heldigvis giver overvågningen dig besked, så snart du kan få dit lån billigere et andet sted. 

Vidste du at bidragssatser ikke er faste?

Det betyder at kreditforeningerne faktisk har lov til at ændre dem, selv om det betyder, at din månedlige ydelse pludselig kommer til at stige. Heldigvis giver overvågningen dig besked, så snart du kan få dit lån billigere et andet sted. 

Er dine lånevilkår opdaterede?

Hvis du er ligesom de fleste, glemmer du alt om dit realkreditlån ganske kort tid efter at blækket er tørret på din låneaftale. Måske fordi det ikke rigtig interesserer dig. Måske fordi du har andre ting, du hellere vil bruge din tid på. Ganske forståeligt og langt de fleste låntagere har det sådan.

Problemet er bare at lånemarkedet ikke står stille. Det udvikler sig konstant. Det betyder, at de priser og forhold, du har forhandlet hjem, pludselig kan udvikle sig til overpriser uden at du bemærker det. Rigtig mange danskere går uvidende glip af tusindvis af kroner på den konto hver eneste måned.

"Jeg er utrolig tryg ved fremadrettet at være tilknyttet Pengerådgivnings låneovervågningsservice, så de proaktivt kan række ud og vi kan tage en snak, om der skal justeres på aftalerne, for at gøre dem mere favorable."

- Steffen

Hvor meget går du glip af?

Overvej engang hvor mange penge du går glip af, ved at betale blot få hundrede kroner for meget hver måned. Et eksempel på hvordan dit lån kan gå fra at være billigt og favorabelt til at blive en dyr fornøjelse kunne være, hvis din kreditforening pludselig valgte at hæve deres bidragssatser.

Bidragssatser er ikke faste og kreditforeningerne har faktisk lov til at ændre dem selv om det betyder at din månedlige ydelse pludselig kommer til at stige. 

Undgå at tabe penge!

En måde at undgå at betale for meget på, er at holde grundigt øje med markedet, efter du har optaget dit lån. Du kan læse artikler om emnet, holde øje med økonomiske fora, abonnere på opdateringer fra økonomiske eksperter, holde løbende dialog med din egen og andre konkurrerende banker osv. Det er absolut muligt selv at holde sig orienteret om lånemarkedet – men det tager tid!

En alternativ løsning er at tilmelde dit lån en låneovervågningsservice, der automatisk holder øje med markedet for dig, og giver dig besked, hvis det kan betale sig at omlægge dit lån. Så kan du bruge din tid på noget, du synes er sjovere. 

 

Har du brug for hjælp til at oprette dig i låneovervågningen?

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.
Udfyld blot kontaktformularen nedenfor, så ringer vi dig op.

Kontakt - Låneovervågning