Er markedet løbet fra dine lån?

Hvis du er ligesom de fleste, glemmer du alt om dit realkreditlån ganske kort tid efter at blækket er tørret på din låneaftale. Måske fordi det ikke interesserer dig. Måske fordi du har andre ting, du hellere vil bruge din tid på. Ganske forståeligt og som sagt er det dét, der sker for langt de fleste låntagere.

Problemet er bare at lånemarkedet ikke står stille. Det udvikler sig faktisk konstant. Det betyder, at de priser og forhold, du har forhandlet hjem, pludselig kan udvikle sig til overpriser uden at du bemærker det. Rigtig mange danskere går uvidende glip af tusindvis af kroner på den konto hver eneste måned.

Jeg er utrolig tryg

“Jeg er utrolig tryg ved fremadrettet at være tilknyttet Pengerådgivning’s låneovervågningsservice, så de proaktivt kan række ud og vi kan tage en snak om der skal justeres på aftalerne, for at gøre dem mere favorable afhængig af situationen.”

Steffen

Hvor meget går du glip af?

Overvej engang hvor mange penge du går glip af, ved at betale blot få hundrede kroner for meget hver måned. Et eksempel på hvordan dit lån kan gå fra at være billigt og favorabelt til at blive en dyr fornøjelse kunne være, hvis din kreditforening pludselig valgte at hæve deres bidragssatser.

Bidragssatser er ikke faste og kreditforeningerne har faktisk lov til at ændre dem selv om det betyder at din månedlige ydelse pludselig kommer til at stige. 

Undgå at tabe penge!

En måde at undgå at betale for meget på, er at holde øje med markedet, efter du har optaget dit lån. Du kan læse artikler om emnet, holde øje med økonomiske fora, abonnere på opdateringer fra økonomiske eksperter, holde løbende dialog med din egen og andre konkurrerende banker osv. Det er absolut muligt selv at holde sig orienteret om lånemarkedet – men det tager tid!

En alternativ løsning er at tilmelde dit lån en låneovervågningsservice, der automatisk holder øje med markedet for dig, og giver dig besked, hvis det kan betale sig at omlægge dit lån. Så kan du bruge din tid på noget, du synes er sjovere. 

Låneovervågning: Spar tid og penge 

Hos Pengerådgivning fungerer låneovervågning ved at vores avancerede system hver dag tester og regner på en lang række scenarier for dit lån ud fra markedssituationen. Er der besparelser at hente, får du straks besked via en e-mail, hvor du kan se de konkrete beregninger og forventede besparelser. Du slipper altså for besværet med selv at overvåge markedet – og så er det oven i købet gratis at tilmelde sig lige nu.

Du kan selv tilmelde dine lån på 2 minutter online eller ringe til os på tlf. 42 901 802 og få hjælp til at komme i gang. 

Regneeksempel:


Forestil dig at du har optaget et afdragsfrit lån på 2.000.000 kr. med en bidragssats på 0,7%. Halvandet år efter hæver kreditforeningen din bidragssats med 0,5%. Dette vil betyde en stigning på 10.000 kr. om året før skat svarende til 100.000 kr. over de næste 10 år.


I ovenstående eksempel ville du altså kunne spare 100.000 kr. ved at omlægge dit lån til en kreditforening med lavere bidragssatser. Hvis du i samme omgang lykkes med at forhandle din rente ned ville det selvsagt kun gøre besparelsen endnu større. 


Hver eneste dag overvåger Pengerådgivning lånemarkedet for vores kunder. Vores avancerede låneovervågningssystem, sender dig en e-mail, så snart der er mulighed for at spare penge. 

Til GRATIS tilmeldingsside
låneovervågning pengerådgivning

Tilmeld dig gratis
– og test dit lån her og nu

Lige nu tilbyder vi at overvåge dine lån helt gratis og uforpligtende.

Du kan nemt tilmelde dig online lige her

Det tager ca. 2 minutter. 

Som en bonus får du øjeblikkeligt at vide, om du bør overveje at omlægge samt hvor meget du kan spare. 

Du kan til enhver tid let afmelde dig igen. 

TIP: Vent ikke for længe med at tilmelde dig – vores låneovervågning bliver ikke ved med at være gratis.