Lån- og boligberegnere

Lån- og boligberegnere

Pengerådgivning boligkøb beregner

Hvor meget kan du købe bolig for?

 

Prøv Beregner

Låneberegneren giver en idé om, hvor meget du kan købe bolig for i din nuværende økonomiske situation.

Pengerådgivning låneomlægning beregner

Kan du spare penge på at omlægge dine lån?

 

Prøv Beregner

Låneberegneren viser hvor meget, du som boligejer kan spare ved at omlægge dine lån.

pengerådgivning spar penge boligkøb

Kan Pengerådgivning spare dig for penge på dit boligkøb?

 

Prøv Beregner

Find ud af hvor meget du kan spare ved at få Pengerådgivning til at håndtere og forhandle dit boligkøb for dig.

Låneberegnerne er vejledende

Du bedes være opmærksom på at beregningerne, du får fra låneberegnerne, sker på bagrund af de tal som du selv indtaster og lånemarkedets standardforudsætninger. Låneberegningerne skal derfor ses som vejledende. Der tages forbehold for fejl og mangler. En mere præcis beregning kræver en nærmere gennemgang af lige netop din økonomi. Pengerådgivning er således ikke forpligtet til at tilbyde service eller finansiering, der matcher beregnernes resultater.  

Bemærk at når du benytter vores beregnere, giver du Pengerådgivning dit samtykke til at registrere samt opbevare de personoplysninger, du oplyser i denne forbindelse samt accepterer, at Pengerådgivning er dataansvarlig for disse oplysninger. I henhold til persondatalovgivningen opbevares dine oplysninger altid fortroligt, deles ikke med tredjepart og slettes når de ikke længere finder anvendelse eller på din anmodning. Du kan læse mere om vores Datapolitik her.

Få en præcis og personlig beregning

Vil du have en mere præcis beregning af dine økonomiske muligheder, anbefaler vi dig at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores uvildige finansielle rådgivere. På mødet kan rådgiveren gennemgå din specifikke økonomiske situation og give dig et mere retvisende billede af din privatøkonomi, lånemuligheder osv. Vi kan også hjælpe dig med at få udfærdiget en kreditgodkendelse (lånebevis), så du ved, hvor meget du kan købe bolig for. Det er natuligvis også gratis.

Læs mere om hvad et rådgivningsmøde indebærer her eller book et gratis møde online med det samme.  

Book gratis møde