Deltagerne til foredraget sparede 37.000 kr.

Boligforedrag blev til rådgivningsmøde

En gang i mellem går det ikke som man forventer.

I går aftes, torsdag den 26/1, var planen at afholde et gratis foredrag om boligkøb. Der var 14 tilmeldte, og vi glædede os. Klokken nærmede sig 19.00, hvor boligforedraget skulle begynde, men salen var tom.

Klokken 19.05 ringede det på døren, det var et ungt par, der var rigtig kede af, at de kom for sent til foredraget. De blev dog lidt overrasket over at se, at de var de første og eneste der kom – ligesom vi også var. Vi blev enige om, at vi droppede foredraget og gik direkte til en gratis rådgivningstime der omhandlede deres økonomi.

Parret stod over for et sommerhus køb. De ville gerne høre mulighederne for køb af sommerhus ud fra deres økonomi med deres nuværende andelsboliglån. Vi gennemgik deres økonomi og lagde det nye sommerhus ind i deres budget. Talene var rigtig gode, og kunderne blev bekræftet og trygge i deres kommende boligkøb.

Det bedste af det hele var, at vi fik kigget specifikt på kundernes økonomi.

Kunderne kunne tage fra et generelt foredrag, der blev til et personligt rådgivningsmøde, med en kommende besparelse på deres boligkøb og nuværende andelsboligfinansiering på 37.000 kr. det første år.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Du kan også booke et gratis rådgivningsmøde her eller ringe og få en snak med en af vores uvildige rådgivere på tlf. 82306716

Vi glæder os til at hjælpe dig med din økonomi.

Vh. Pengerådgivning