Hvad kan jeg købe bolig for i 2017?

Skal du eller overvejer du at købe lejlighed, hus, sommerhus eller andelsbolig i 2017? Så kan det være en udfordring i sig selv at finde ud af, hvor meget du egentlig kan købe bolig for.

De fleste går typisk i banken for at høre bankrådgiveren ad, hvad de kan købe bolig for. Banken vil typisk give dig et køberbevis, når du går fra mødet. Dette købervis kan variere meget afhængig af, hvilken bank du går i. Derfor kan du ikke altid regne med disse køberbeviser. Hvad du kan regne med er det budget, du selv lægger eller får lagt. I budgettet kan du se, lige præcis hvor stor et rådighedsbeløb du har her og nu.

Når du føler, at du har fået godt styr på din privatøkonomi med overblikket fra budgettet, kan du finde frem til, hvad du har råd til at bruge på boligudgifter per måned. Det inkluderer forbrugsudgifter og vedligeholdelse. Det kan være, at du eksempelvis kommer frem til, at du og din familie har råd til at bruge 15.000 kr. på boligudgifter om måneden. Så tager du de 15.000 kr. og ganger med 165, hvilket giver 1.475.000 kr. Hermed har du altså råd til at købe en bolig som koster 1.475.000 kr. Der kan dog også være andre faktorer der kan gå ind og påvirke, hvor meget du kan låne.

Det er blot en af flere metoder, som du kan benytte dig af, når du stiller dig selv spørgsmålet: Hvad kan jeg købe bolig for i 2017?

 

Når du er nået frem til det beløb, du kan købe bolig for, skal du finde ud af, hvor meget boligkøbet helt konkret vil koste. Derfor anbefaler vi, at du indhenter minimum 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige banker til boligfinansieringen.

Test din besparelse på dit boligkøb på 2 minutter

Du har nu også mulighed for at teste, hvor meget du kan spare, når du får en professionel og uvildig rådgiver til at forhandle med banken for dig. Tester tager du her, og den tager blot 2 minutter at udføre.

Derudover tilbyder vi en gratis rådgivningstime, hvor vi sammen med dig lægger et budget, så du får et overblik over din økonomi, samt hvor meget du har råd til at sidde for i måneden. Såfremt du ønsker det, kan vi også forhandle din drømmebolig hjem for dig, samt indhente tilbud og forhandle det bedste og billigste boliglån hjem til dig. Du kan booke din gratis rådgivningstime her.