Dét får du som investeringskunde:

  • Uvildig rådgivning af erfaren, investeringsekspert
  • Rådgivning med fokus 100% på dine interesser og økonomiske situation
  • Slip for tidsbyrden og besværet ved at navigere i aktiejunglen
  • Indflydelse på valg af aktier (vælg eks. bæredygtige aktier)
  • Valgfri betalingsmodel. Vælg imellem no cure, no pay med succesbetaling eller en fastpris-model, som følger dit depot. 

Pengerådgivnings investeringspakke er sammensat særligt for dig, som ønsker et nemt og trygt setup. Vores investeringsrådgivning søger at minimere din risiko, maksimere dit udbytte og er bygget på en sikker og afprøvet platform, som er blandt markedets mest brugte og populære. For at du får mest muligt ud af din investeringsrådgivning, anbefaler vi en start-investeringssum på 500.000 kr. 

Hvorfor investere i aktier?

Hvor du før fik renter for have dine penge stående i banken, er det oftere tilfældet i dag, at du skal betale for det. Du betaler såkaldte negative renter til banken. Sammenholdt med inflationen er de negative renter med til langsomt at udhule din formue – med mindre du får dem “ud at arbejde for dig”.

Få dine penge til at generere passiv indkomst for dig

For at undgå at din formue langsomt mister værdi, kan du overveje at få dem “ud at arbejde” ved at investere dem i noget, som stiger i værdi over tid og/eller giver dig løbende afkast undervejs. Du kan investere i mange forskellige ting og på mange forskellige måder. Den form form investering vi tilbyder i Pengerådgivning, er aktieinvestering for private kunder.

De fleste af vores investeringskunder vælger os fordi de selv mangler tiden, erfaringen eller interessen i selv at investere deres penge, men samtidigt ikke ønsker at se deres formue blive mindre værd over tiden. Ved at lægge opgaven hos os ved de, at deres investeringer varetages af uvildig rådgiver med mange års erfaring, som har samme interesse som dem selv; at generere det størst mulige afkast for dem og få deres formue til at vokse. 

Hvordan kommer du i gang med at investere?

For at komme i gang som investeringskunde hos Pengerådgivning er det eneste, du skal gøre, at mødes med en af vores investeringseksperter. På mødet gennemgår I sammen din økonomiske situation samt dine ønsker og eventuelle præferencer for investeringerne. Det kræver hverken forberedelse eller ekspertviden for dit vedkommende og er 100% gratis og uforpligtende. Hvis du takker ja til at bruge os som din investeringsrådgiver, anbefaler vi at du har en start-sum på 500.000 kr. som du ønsker at investere. Således får du procentuelt mest muligt ud af din investering. Spørg vores investeringseksperter omkring hvilken løsning, der passer bedst til dig, hvis du er i tvivl.

Har du spørgsmål omkring vores investeringsløsninger?
Ring til os på tlf. 42 901 802

Investeringsprincipper:

Sådan investerer vi

De fleste investeringsrådgivere og fondes målsætning er at “slå markedet”, forstået på den måde, at de forsøger at skabe et afkast, som er større end markedets årlige gennemsnitsafkast. Det resulterer nogle gange i volatile investeringer med store udsving, hvor det kan gå godt det ene øjeblik og dårligt det næste. 

Hos Pengerådgivning anbefaler vi i stedet en mindre risikobetonet investeringstilgang, hvor man investerer i selve markedet eller bredere indeks i stedet for enkeltstående aktier. Vi fokuserer derfor typisk på indeksfonde og ETFer. Det betyder, at dit afkast i høj udstrækning følger markedets gennemsnitlige afkast, som historisk set har ligget på 7% om året.

For det amerikanske S&P500 indeks har vi detaljeret statistik siden 1871, hvilket giver os 150 års historik at se på. Baseret på data fra Professor Robert Shiller ved Yale, der modtog Nobelprisen i økonomi i 2013, viser, at amerikanske aktier har givet et årligt afkast på omkring 8-9 pct. siden 1871. Det betyder naturligvis ikke at der ikke har været udsving og tab undervejs.

Ingen investeringsrådgiver kan love en risikofri investering, og du må naturligvis forvente, at markedet bølger op og ned i perioder. Kigger man imidlertid på markedets udvikling over tid, har det historisk set altid rettet sig igen efter nedgange. Agerer man langsigtet, har tålmodighed og vælger investeringer, der følger selve markedet, har man ganske gode forudsætninger for at øge sin formue over tid. 

Du har indlydelse på dine investeringer

Har du særlige ønsker til hvordan din formue bliver investeret og forvaltet, kan vores investeringseksperter tage højde for dette i sin rådgivning. Du har altså indflydelse på, hvordan vi forvalter dine penge. Hvis du eksempelvis har en særlig interesse i bæredygtige aktier, kan vores investeringsrådgiver ville sammensætte en portefølje, som matcher dine ønsker, økonomi og risikoprofil. 


Prøv et gratis og uforpligtende møde
omkring dine investeringsmuligheder.

Ja tak, prøv gratis møde om investering
låneovervågning tilbud

Uvildighed
= DINE interesser i centrum

Uanset hvilken type rådgivning du modtager hos Pengerådgivning, kan du være tryg ved, at den altid er uvildig. Det er din garanti for, at vi altid er 100% på din side og udelukkende rådgiver dig ud fra, hvad der er bedst for din økonomi og unikke økonomiske situation. 

Vi har ingen skjult dagsorden og modtager ingen former for provision eller kick-back for at anbefale dig særlige investeringsløsninger. Vores fokus er udelukkende, at du får mest muligt ud af din formue. 

Ønsker du at læse mere om, hvad det vil sige at være uvildig og hvorfor det er vigtigt for dig, kan du læse mere om det her:

Uvildighed, derfor er det vigtigt for dig

Tilladelse af Finanstilsynet
= 100% Tryghed som kunde

Pengerådgivning har tilladelse af Finanstilsynet som Finansiel Rådgiver og er dækket af ansvarsrådgiverforsikring, så du altid kan føle dig tryg ved vores rådgivning. 

Finanstilsynet, læs mere om vores tilladelser her