”Bare det første år har vi sparet 36.000 kr. i forhold til det bedste tilbud, vi selv havde hentet hjem.”

Lisbeth Kierkegaard og Morten Bigum var fuldstændig tømt for energi i forhold til finansieringen af deres kommende bolig, da de tog fat i Pengerådgivning.dk. Parret havde allerede sagt ja til en bolig, og de havde brugt lang tid på at indhente tilbud fra forskellige banker og efterfølgende sætte sig ind i de forskellige tilbud, begreber og termer.

Vi følte selv, at vi havde presset bankerne, så godt vi kunne. I vores optik synes vi egentlig, at vi havde fået en god aftale hjem,” siger Morten Bigum.

Parret var dog stadig usikre på, om det var det rigtige. De kontaktede derfor Pengerådgivning.dk. Efter en snak med Nicolaj Christensen, uvildig rådgiver, viste det sig hurtigt, at den finansiering de stod med i hånden ikke var den rigtige i forhold til deres fremtidige ønsker og drømme.
Bankerne har haft deres egen interesse, lige så meget som de har haft interessere i at hjælpe os,” siger Morten Bigum og fortsætter: ”Der gik en enkel dag, fra at vi snakkede med Nicolaj første gang, til at han vendte tilbage med det første tilbud som var bedre, end det vi selv havde fundet.”

Fra da af overtog Nicolaj teten på finansiering, hvilket gav parret en fornyet energi. Parrets fineste opgave var blot at vente på, at Nicolaj opdaterede dem om, hvordan forløbet gik.

Det var en kæmpe hjælp, at Nicolaj kunne oversætte alle banktermerne. Det gjorde det nemmere for os at forstå. Han var god til at skelne mellem, hvad der var en reel omkostning for os, og hvad vi kunne undgå at betale. På den måde gav han os et overblik over, hvordan omkostningerne blev fordelt,” siger Morten Bigum.

Parret er nu glade for, at de tog fat i Pengerådgiving.dk, da de synes, at det var en svær opgave for dem at fuldføre, i og med at de ikke sidder i den finansielle branche til daglig. Morten Bigum og Lisbeth Kierkegaard siger: ”Det har kun været en stor succes oplevelse for os. At Nicolaj var så professionel i den måde, han håndterede det på, det gjorde os trygge. Der er ikke nogen risiko ved at gøre brug af Pengerådgivning.dk. Det er det, der er fedt ved konceptet. Hvis Nicolaj ikke kan gøre det bedre, så skal han heller ikke have betaling for det.”

Da boligfinansieringen kom i hus, og parret låste renten, endte de med at spare mere end 36.000 kr. bare det første år. Parret sparede penge på oprettelse af lån, lavere renter samt omkostninger de helt kunne undgå at betale.

Hvis du også har lyst til at finde ud af, om du kan spare penge på dit boligkøb, så tilbyder vi en gratis rådgivningstime.