Find Rådgiver

Her på siden kan du læse mere om vores uvildige finansielle rådgivere og finde deres kontaktoplysninger. 

God rådgivning handler om DIG

God og uvildig rådgivning udgør kernen af vores eksistensgrundlag i Pengerådgivning. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din unikke situation, økonomi og ståsted. Vi gør os umage for at forstå lige netop dine ønsker og drømme, således at vi bedst muligt kan hjælpe dig med at realisere dem.

Vi er eksperter – men taler et sprog du forstår

Alle vores rådgivere har solid økonomisk erfaring at trække på, når de rådgiver dig omkring dine finansielle muligheder. De er exceptionelt dygtige til bolighandel og realkreditøkonomi – og så gør de sig umage for at oversætte “banksproget” til et sprog du forstår. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. 

Freya Weile Nielsen

Freya Weile Nielsen
FINANSIEL RÅDGIVER, Sjælland

Tlf: 61101493

Om Freya

Freya Weile Nielsen er uddannet fra banken og har mere end 6 års erfaring fra den finansielle sektor indenfor bl.a. privatøkonomi og mindre erhverv. Her har Freya opnået stor erfaring med boligfinansiering og boligkøb, herunder også andelsboligkøb.

Freya sætter en ære i at lytte til sine kunder og at gøre økonomi letforståeligt, især for de som ikke beskæftiger sig med det til dagligt. Derudover er hun dygtig til at forhandle og skabe gode resultater, der for alvor kan gøre en stor forskel for privatøkonomien hos den enkelte kunde.

 

Freya bor på en nedlagt landejendom og nyder at passe sine dyr samt køkkenhave. Derudover er hun en særdeles dygtig og gavmild kagebager.

Martin Kloster
FINANSIEL RÅDGIVER og Partner, Roskilde

Tlf: 29726205

Om Martin

Martin Kloster er bankuddannet og har over 15 års erfaring fra den finansielle sektor inden for alle privatøkonomiske emner samt formuerådgivning.

Hans største styrke er hans evne til at tænke ud af boksen, lytte og finde de bedste økonomiske løsninger, ud fra den enkelte kundes behov. At stille sine kunder økonomisk stærkere og realisere nye drømme, er for Martin den største tilfredsstillelse i jobbet som Uvildig Finansiel Rådgiver.

Oprindeligt er Martin fra Nordsjælland og bor idag med sine 2 børn nord for Roskilde. I fritiden holder Martin af at spille padeltennis, løbe og eksperimentere i køkkenet.

 

 

Troels John Møller

Troels John Møller
FINANSIEL RÅDGIVER, Sjælland

Tlf: 61106772

Om Troels

Troels John Møller er uddannet fra banken og har mere end 25 års erfaring med rådgivning af privatkunder og erhvervsdrivende. Her har han opnået stor erfaring særligt med rådgivning om boligkøb og boligfinansiering samt privatøkonomi generelt. 

Troels sætter en ære i at gøre økonomi nemt at forstå og at skabe det fulde økonomiske overblik for sine kunder. Foruden glæden ved at hjælpe folk med at spare penge, er det for Troels en fornøjelse at kunne fokusere på udelukkende at arbejde for kunden og  finde det bedst mulige økonomiske setup.

Fritiden bruger Troels gerne på hus og have samt gode mad- og musikoplevelser med venner og familie. 

Jasper Hedegaard
FINANSIEL RÅDGIVER, Roskilde

Tlf: 61107134

Om Jasper

Tekst kommer

Søren Mathiesen
FINANSIEL RÅDGIVER, københavn

Tlf: 30141831

Om Søren

Søren Mathiesen har, med sin baggrund i økonomi fra Københavns Universitet, fingeren på pulsen i forhold til samfundsøkonomi, inflation, rentemiljø og finansielle markeder.

Som person er Søren meget nærværende, lyttende og god til at møde sine kunder i øjenhøjde. I sin rådgivning lægger han stor vægt på at skabe resultater, der virkelig gør en forskel for den enkelte og samtidig evner han at formidle komplekse informationer på en letforståelig måde.

 

I sin fritid elsker Søren at dyrke sport og er, som han selv siger, god til alle sportsgrene, der inkluderer en bold.

 

Christian Ljungbeck
Finansiel Rådgiver og Partner, Sjælland

Tlf: 28692184

Om Christian

Christian Ljungbeck er uddannet indenfor finansiering og regnskab fra CBS, og har foruden sin interesse for økonomi og investering en stor viden om det finanselle marked.

Christian har tidligere rejst meget og taler, foruden dansk, både engelsk og spansk, hvilket er en stor hjælp for vores internationale boligkunder.

Christian er en mand med mange interesser og er ikke er bange for at prøve noget nyt, uanset om det er kampsport eller salsa.

Jan Pengerådgivning

Jan Riedel
Finansiel Rådgiver, København

Tlf: 60539148

Om Jan

Jan Riedel har med sine 30 års erfaring fra den finansielle sektor, oparbejdet solid erfaring med privatøkonomisk rådgivning, boligfinansiering, låneomlægninger og andelsboligkøb.

Jan har stor viden om formueoptimering og planlægning af seniortilværelsen, og han sætter en ære i at hjælpe sine kunder med at finde de bedste økonomiske løsninger og samtidig være en tryg og professionel sparringsparter undervejs.

Når Jan har fri fra arbejde, elsker han at tilbringe tid med børnene til fodbold eller i Parken til FCK-kamp.

Per Bahne
FINANSIEL RÅDGIVER, AARHUS OG Vejle

Tlf: 21990110

Om Per

Per Bahne er uddannet bankmand og har mere end 20 års erfaring som privatøkonomisk bankrådgiver. Per har derfor masser af erfaring at trække på, når han skal forhandle på sine kunders vegne. Foruden at have et meget behageligt væsen, er Per dygtig til at formidle økonomi i øjenhøjde og finde de bedste løsninger for sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

 

Ved siden af Pengerådgivning holder Per af at spille fodbold, som han har gjort i mere end 40 år.

Peter Pengerådgivning

Peter Thomsen
FINANSIEL RÅDGIVER, AARHUS

Tlf: 25945989

Om Peter

Peter Thomsen er uddannet bankmand, har en kandidat i Finance og International Business fra Aarhus Universitet samt en HD i finansiering. Peter er særdeles stærk i boligfinansiering til ejerforeninger og andelsboligforeninger, og har som tidligere erhvervsrådgiver god erfaring med at rådgive selvstændige.

Som rådgiver er Peter dygtig til at skabe det fulde overblik over sine kunders økonomi, og sætter en ære i at finde de bedste løsninger og gøre økonomi letforståeligt. Når Peter har fri fra Pengerådgivning, elsker han at tilbringe tid med sine to sønner og sin kone.

Rasmus Birkholm
Finansiel Rådgiver, Odense

Tlf: 61404766

Om Rasmus

Tekst kommer snart

Selina Sertdemir
Assisterende Finansiel Rådgiver

Tlf: 27821548

Om Selina

Tekst kommer snart

Mortan Pengerådgivning

Mortan Storm
Finansiel Rådgiver, vejle og odense

Tlf: 27844649

Om Mortan

Mortan Storm har stor erfaring fra bankverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som stedfortrædende bankdirektør og vurderingsmand.

Mortan har en meget holistisk tilgang til økonomi og er god til at skabe fuld gennemsigtighed og gøre økonomi til noget, alle kan forstå. At sætte sig i kundens sted er noget Mortan mestrer til ug, og fokus ligger altid på kundens drømme frem for begrænsninger.

Udover økonomi interesserer Mortan sig for personlig udvikling, og han har tidligere været mental coach for Middelfart Boldklub 2. divisionshold i fodbold.

Gitte Sidenius

Gitte Sidenius
Finansiel Rådgiver og Privatkundechef, Sjælland

Tlf: 61101154

Om Gitte

Gitte Sidenius er bankuddannet og har arbejdet i bankverdenen i mere end 30 år. Hun har  stor erfaring med rådgivning indenfor bl.a. finansiering af ejerbolig og andelsbolig, pension, investering og mindre erhverv. Hun har desuden haft flere lederstillinger i forskellige banker gennem mange år, senest som afdelingsdirektør.

 

Som rådgiver er Gitte mester til at komme hele vejen rundt om kundens privatøkonomi og finde de bedste løsninger i samspillet mellem bolig, pension og investering. Og netop det rette samspil er dét der i sidste ende kan opfylde drømme for den enkelte kunde, hvilket er noget af dét Gitte synes er det allerbedste ved at være uvildig økonomisk rådgiver.

I sin fritid elsker Gitte at tilbringe tid i naturen, hvor hun holder af at campere, sejle og at lystfiske.

 

Christian Sunddal
Finansiel Rådgiver, Sjælland

Tlf: 61107168

Om Christian

Christian Sunddal er uddannet fra banken, hvor han har arbejdet i mere end 20 år med særligt bank- og realkreditfinansiering.

Christian har en holistisk tilgang til økonomi og gør en dyd ud af at møde sine kunder i øjenhøjde og forstå deres specifikke situation og ønsker. Som uvildig rådgiver er Christian god til at komme omkring nye og måske ikke åbenlyse løsninger, for at sikre kundens interesser på bedst mulige måde.

 

I sin fritid elsker Christian at tilbringe tid med at arbejde i haven og holder af en frisk cykeltur.

 

Nicolaj Christensen
Finansiel Rådgiver og indehaver, Sjælland

Tlf: 42233053

Om Nicolaj

Nicolaj er bankuddannet og har 8 års erfaring som privatøkonomisk rådgiver. Han har en helt særlig evne til at opnå de bedste og billigste løsninger på vegne af sine kunder.

Han stiftede Pengerådgivning, med ønsket om at udbrede uvildig rådgivning og komme om på den anden side af forhandlingsbordet som kundens mand.

Oprindelig kommer han fra det midtjyske og hans jordnære væsen er hans største force og kendetegn.

Når han ikke hjælper kunder med at købe deres drømmeboliger, nyder han at trække stikket med sin familie i sommerhuset i Nordsjælland.

Malene Klidsbjerg Toft
Finansiel Rådgiver, Herning og Holstebro

Tlf: 25948980

Om Malene

Malene Klidsbjerg Toft er uddannet fra banken og har mere end 14 års erfaring med privatøkonomisk rådgivning, senest som salgsleder og souschef. Malene har derfor en del erfaring at trække på, når hun forhandler på vegne af sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

Malene kommer fra det midtjyske og hendes jordnære væsen er ikke til at tage fejl af. Hun gør en dyd ud af at formidle økonomi i øjenhøjde og finde løsninger, der stiller hendes kunder bedre fremadrettet.

 

Når Malene holder fri fra arbejde, bruger hun tiden med sin mand og 3 børn på deres store landejendom i Vestjylland.

 

Niclas Press
Finansiel Rådgiver, København

Tlf: 20328166

Om Niclas

Tekst kommer

Cathrine Lillethorup Nielsen
Finansiel Rådgiver, Aarhus og Aalborg

Tlf: 61106024

Om Cathrine

Cathrine Lillethorup Nielsen er uddannet investeringsrådgiver i banken og har mere end 8 års erfaring med formuerådgivning i både ind- og udland.

Hun er særdeles dygtig til at yde en god helhedsrådgivning og tænke både lån og investering ind for at optimere den enkelte kundes privatøkonomi. Cathrine sætter en stor ære i at være en god sparringspartner i hele rådgivningsforløbet og elsker at finde netop de løsninger på markedet, der gør at hendes kunder kan få opfyldt sine drømme i sidste ende.

Når Cathrine holder fri, elsker hun at rejse og holder især af Spanien. Når ikke hun rejser, er hun at finde på golfbanen