Find Rådgiver

Her på siden kan du læse mere om vores uvildige finansielle rådgivere og finde deres kontaktoplysninger. 

God rådgivning hander om DIG

God og uvildig rådgivning udgør kernen af vores eksistensgrundlag i Pengerådgivning. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din unikke situation, økonomi og ståsted. Vi gør os umage for at forstå lige netop dine ønsker og drømme, således at vi bedst muligt kan hjælpe dig med at realisere dem.

Vi er eksperter – men taler et sprog du forstår

Alle vores rådgivere har solid økonomisk erfaring at trække på, når de rådgiver dig omkring dine finansielle muligheder. De er exceptionelt dygtige til bolighandel og realkreditøkonomi – og så gør de sig umage for at oversætte “banksproget” til et sprog du forstår. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. 

Christian Ljungbeck
Finansiel Rådgiver, Sjælland

Tlf: 28692184

Om Christian

Christian Ljungbeck er uddannet indenfor finansiering og regnskab fra CBS, og har foruden sin interesse for økonomi og investering en stor viden om det finanselle marked.

Christian har tidligere rejst meget og taler, foruden dansk, både engelsk og spansk, hvilket er en stor hjælp for vores internationale boligkunder.

Christian er en mand med mange interesser og er ikke er bange for at prøve noget nyt, uanset om det er kampsport eller salsa.

Peter Pengerådgivning

Peter Thomsen
FINANSIEL RÅDGIVER - AARHUS & AALBORG

Tlf: 25945989

Om Peter

Peter Thomsen er uddannet bankmand, har en kandidat i Finance og International Business fra Aarhus Universitet samt en HD i finansiering. Peter er særdeles stærk i boligfinansiering til ejerforeninger og andelsboligforeninger, og har som tidligere erhvervsrådgiver god erfaring med at rådgive selvstændige.

Som rådgiver er Peter dygtig til at skabe det fulde overblik over sine kunders økonomi, og sætter en ære i at finde de bedste løsninger og gøre økonomi letforståeligt. Når Peter har fri fra Pengerådgivning, elsker han at tilbringe tid med sine to sønner og sin kone.

Mortan Pengerådgivning

Mortan Storm
Finansiel Rådgiver, vejle & odense

Tlf: 27844649

Om Mortan

Mortan Storm har stor erfaring fra bankverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som stedfortrædende bankdirektør og vurderingsmand.

Mortan har en meget holistisk tilgang til økonomi og er god til at skabe fuld gennemsigtighed og gøre økonomi til noget, alle kan forstå. At sætte sig i kundens sted er noget Mortan mestrer til ug, og fokus ligger altid på kundens drømme frem for begrænsninger.

Udover økonomi interesserer Mortan sig for personlig udvikling, og han har tidligere været mental coach for Middelfart Boldklub 2. divisionshold i fodbold.

Jan Pengerådgivning

Jan Riedel
Finansiel Rådgiver, Sjælland

Tlf: 60539148

Om Jan

Jan Riedel har med sine 30 års erfaring fra den finansielle sektor, oparbejdet solid erfaring med privatøkonomisk rådgivning, boligfinansiering, låneomlægninger og andelsboligkøb.

Jan har stor viden om formueoptimering og planlægning af seniortilværelsen, og han sætter en ære i at hjælpe sine kunder med at finde de bedste økonomiske løsninger og samtidig være en tryg og professionel sparringsparter undervejs.

Når Jan har fri fra arbejde, elsker han at tilbringe tid med børnene til fodbold eller i Parken til FCK-kamp.

Per Pengerådgivning

Per Bahne
FINANSIEL RÅDGIVER - AARHUS & AALBORG

Tlf: 21990110

Om Per

Per Bahne er uddannet bankmand og har mere end 20 års erfaring som privatøkonomisk bankrådgiver. Per har derfor masser af erfaring at trække på, når han skal forhandle på sine kunders vegne. Foruden at have et meget behageligt væsen, er Per dygtig til at formidle økonomi i øjenhøjde og finde de bedste løsninger for sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension. Ved siden af Pengerådgivning holder Per af at spille fodbold, som han har gjort i mere end 40 år.

Martin Kloster
FINANSIEL RÅDGIVER - SJÆLLAND

Tlf: 29726205

Om Martin

Martin Kloster er bankuddannet og har over 15 års erfaring fra den finansielle sektor inden for alle privatøkonomiske emner samt formuerådgivning.

Hans største styrke er hans evne til at tænke ud af boksen, lytte og finde de bedste økonomiske løsninger, ud fra den enkelte kundes behov. At stille sine kunder økonomisk stærkere og realisere nye drømme, er for Martin den største tilfredsstillelse i jobbet som Uvildig Finansiel Rådgiver.

Oprindeligt er Martin fra Nordsjælland og bor idag med sine 2 børn nord for Roskilde. I fritiden holder Martin af at spille padeltennis, løbe og eksperimentere i køkkenet.

 

 

Nicolaj Christensen
Finansiel Rådgiver og indehaver, Sjælland

Tlf: 42233053

Om Nicolaj

Nicolaj er bankuddannet og har 8 års erfaring som privatøkonomisk rådgiver. Han har en helt særlig evne til at opnå de bedste og billigste løsninger på vegne af sine kunder.

Han stiftede Pengerådgivning, med ønsket om at udbrede uvildig rådgivning og komme om på den anden side af forhandlingsbordet som kundens mand.

Oprindelig kommer han fra det midtjyske og hans jordnære væsen er hans største force og kendetegn.

Når han ikke hjælper kunder med at købe deres drømmeboliger, nyder han at trække stikket med sin familie i sommerhuset i Nordsjælland.

Casper johansen uvildig finansiel rådgiver

Casper Johansen
Finansiel Rådgiver, vejle & odense

Tlf: 61101154

Om Casper

Casper Johansen er uddannet finansøkonom fra Aarhus og har sin erfaring fra den finansielle sektor. Caspers force er at sætte sig i kundens sted og vise overblikket, så kunden kan slippe bekymringerne. Det er vigtigt for ham at fokus hele tiden er på kundens behov og ønsker, for at kunne give den bedste økonomiske rådgivning.

Casper spiller i sin fritid masser af fodbold, dog ikke helt så ofte, som da han var Professionel fodboldspiller i AC Horsens.

Gül Selina Sertdemir
Finansiel Rådgiver - Sjælland

Tlf: 27821548

Om Selina

Tekst kommer snart