Feriepenge: hvordan bruger du pengene bedst?

feriepenge pengerådgivning sommerhus

Får vi vores feriepenge udbetalt i kølvandet på Coronakrisen? Det er spørgsmålet på manges læber lige nu. Du har muligvis hørt, at regeringen overvejer at bringe vores indefrosne feriepenge i spil i indsatsen for at kickstarte dansk økonomi efter covid19. Det har fået gang i spekulationerne omkring, hvordan man får mest muligt ud af feriepengene, hvis man pludselig står med en uventet pose penge i hånden.

Ekstra Bladet har spurgt Pengerådgivnings indehaver og uvildig finansiel rådgiver Nicolaj Christensen om råd til, hvordan man bruger sine feriepenge bedst.

 

Få Nicolajs råd og læs artiklen på Ekstra Bladets hjemmeside her:

Feriepenge-fif: Forskel på rig og fattig

 

En af artiklens hovedpointer er, at den optimale udnyttelse af dine penge, feriepenge eller ej, i høj grad afhænger af, hvordan din økonomi i det hele taget er skruet sammen. Er du nysgerrig omkring, hvordan du får mest muligt ud af dine penge, tilbyder vi lige nu vores kunder at få foretaget et gratis økonomitjek. Det er 100% gratis og 100% uforpligtende.

 

“Der er ikke nogen risiko ved at gøre brug af Pengerådgivning.dk. Det
er det, der er fedt ved konceptet.”
Lisbeth og Morten

 

Har du flere spørgsmål omkring, hvordan du får det bedste ud af din økonomi, er du altid velkommen til at kontakte os her på siden eller ringe til os på tlf. nr. 42 901 802.