Få det billigste lån til dit renoveringsprojekt

Sommeren er her endelig og mange holder ferie. Det betyder for mange danskere, at de har tid til at kaste sig over deres renoveringsprojekter af f.eks. bolig, garage osv. På trods af at tiden måske er der, så kan det være dyrt at renovere samt være en stor investering for nogle. Det er i den forbindelse vigtigt, at finansieringen af dette er på plads og er finansieret på den bedste mulige måde. Står du ikke selv med pengene i hånden til renoveringen, så er det også en mulighed at låne penge til det. Det er her vigtigt, at du kender de præcise omkostninger til den ønskede renovering, sådan at låneudbyderen ved præcis, hvor mange penge, de skal låne dig.

Den typiske måde hvorpå mange vælger at finansiere deres renovering er ved at foretage et banklån. Det skal her tilføjes, at der ofte er høje renter på et banklån. Bankerne er i skarp konkurrence mod hinanden og det er derfor en fordel og kan anbefales, at du indhenter tilbud fra flere forskellige banker, sådan at du får den billigste mulige rente.

Har du boet i dit hus i nogle år og ønsker at foretage en renovering, så har du muligvis fået opsparet en friværdi i dit hus. Friværdi er den værdi din bolig vurderes til lige nu, fratrukket gælden i boligen. Friværdien er med andre ord den sum penge, som du ville stå med i hånden, hvis du solgte din bolig her og nu. Det er derfor det reelle beløb, som du har til overs, når du trækker restgælden fra boligens nuværende værdi. Hvis du har fået opsparet en friværdi i din bolig, så kan du med fordel låne i din friværdi til dine renoveringsprojekter. Årsagen til at det er fordelagtigt at låne i din friværdi, skyldes at du har mulighed for at optage et lån med en lav rente. Man kan faktisk sige, at du betaler din låneudbyder for at låne dine egne penge.

 

Hvis du står overfor et renoveringsprojekt og ønsker at låne penge til dette, så er det altså en fordel at undersøge, om du har friværdi i din bolig. Hos Pengerådgivning står vi gerne klar til at hjælpe dig med at undersøge dette, samt sikre dig at du får det lån til dit renoveringsprojekt, som er det bedste og billigste til lige netop dig og din økonomi. Du kan booke et gratis rådgivningsmøde her, hvor vi sammen gennemgår din situation.

Vi glæder os til at hjælpe dig. Rigtig god sommer.