Forhandling betaler sig

De fleste kan formentlig tilslutte sig, at det er dumt at betale mere end højest nødvendigt. Bank- og realkreditmarkedet er imidlertid så komplekst at gennemskue, at de fleste faktisk ender med at gøre det. Altså at betale for meget. 

Derudover har vi danskere ry for at være dårlige til at forhandle om priser generelt. Vi bryder os ofte ikke om at spørge om rabat, og det er jo faktisk det første skridt i en forhandling. En analyse lavet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i 2017 viste at kun hver tredje forbruger har forsøgt at forhandle gebyrer og/eller andre vilkår for sine nuværende boliglån. Samtidigt viste undersøgelsen at det faktisk lykkedes for 7 ud af 10 af de forbrugere, som forsøgte at forhandle. Der er altså god grund til at forsøge at forhandle sine økonomiske forhold.

 

Få eksperthjælp til din forhandling 

Bryder du dig ikke om selv at forhandle eller føler at du ikke har nok indsigt i markedet til at gøre det, hjælper Pengerådgivnings uvildige rådgivere dig gerne. Vi kan enten varetage forhandlingerne på dine vegne eller blot fungere som din sparringspartner på sidelinjen under processen. Det er op til dig. 

 

Forhandling er inkluderet i Boligpakken

Har du brug for hjælp til forhandling i forbindelse med en bolighandel, bør du kigge nærmere på vores Boligpakke. Der indgår forhandling nemlig som en gratis del af pakken. Vi kan både rådgive dig omkring, hvordan du bedst forhandler prisen på din kommende bolig, og hvad skal du være opmærksom på i forhandlingerne.

Vi tilbyder at stå for forhandlingen af ejendommen mellem dig og sælgers ejendomsmægler og klæder dig på, så du med tryghed og sikkerhed kan få lavet en god bolighandel. Derudover kan vi hjælpe dig med at forhandle en fordelagtig finansiering, så du undgår at betale for meget til banker og realkreditinstitutter.