Hvad er forældrekøb?

Et forældrekøb er praktisk talt når forældre køber en bolig, f.eks. en ejerlejlighed, og udlejer den til sit barn. Manglen på boliger i de større byer gør det svært for især unge at finde et sted at bo, som er til at betale. Forældrekøb giver forældre mulighed for at give deres børn boligsikring og en attraktiv husleje. Samtidigt kan boligens værdistigning udgøre en god investering eller måske en alternativ pensionsopsparing for forældrene.

Køb af bolig til forældre?

Det kan også være, at du er i den omvendte situation, og at du ønsker at hjælpe dine forældre, med et boligkøb. Flere og flere står i den situation, at de har økonomien til at hjælpe deres forældre med et boligkøb. Det kan Pengerådgivning selvfølgelig også hjælpe med.

Hjælp din familie på vej

Ønsker du at hjælpe dine børn eller forældre godt på vej? Så book et gratis møde hos Pengerådgivning, så hjælper vi dig med at skabe overblik over din økonomi, og hvilke muligheder du har som forælder eller barn.

BOOK MØDE

hvordan fungerer Forældrekøb?

Et forældrekøb foregår grundlæggende på samme måde som, hvis man køber en bolig til sig selv. Læs mere om hvordan man køber bolig her. Man skal derudover undersøge hvordan udlejeforholdene er i boligforeningen samt eventuelle yderligere regler for udlejning til familiemedlemmer.

Pengerådgivning tilbyder lige nu et gratis og uforpligtende møde med en af vores uvildige økonomiske rådgivere, som kan hjælpe med at skabe overblik over mulighederne og økonomien i et eventuelt forældrekøb.  Få svar på spørgsmål som: 

Fordele ved forældrekøb:

Sikkerhed

Skab trygge rammer for dit barn ved køb af en kvalitetsbolig. Du undgår dermed risikoen for, at jeres barn bliver udsat for bolighajer og svindlere. 

Boligsikring

Der vil være mulighed for at søge boligsikring

Investering

Tænker man langsigtet, så kan stigende boligpriser give overskud efter et evt. salg af boligen.

Slip for besvær hos Pengerådgivning

Din uvildige rådgiver hos Pengerådgivning klarer det hele for dig. Du kan altid ringe om spørgsmål og sparring, og du slipper for besværet med at forhandle med flere forskellige banker og pengeinstitutter.

Du slipper også for at sætte dig ind i bankverdenens mange termer og begreber – din rådgiver skal nok forklare det hele for dig på en måde og med et sprog, du forstår.

Vi er din finansielle 1-stop-shop uanset, hvad dine privatøkonomiske udfordringer er. 

Hvordan foregår et rådgivningsmøde?

Et rådgivningsmøde kan foregå hjemme hos dig privat, på et af vores kontorer eller over Skype. 

Til mødet taler du med en af Pengerådgivnings uvildige finansielle rådgivere omkring din situation, dine ønsker og udfordringer. Handler mødet om forældrekøb, vil rådgiveren give dig sine eventuelle anbefalinger til, hvordan du kan nå i mål med dit køb. Mødet er 100% uforpligtende og det er helt gratis.

Er der ingen skjulte omkostninger?

Nej – der er ingen skjulte omkostninger. Det er en hel times gratis rådgivning kun med fokus på dine muligheder.

Pengerådgivning tjener kun penge, hvis du som kunde efter den gratis rådgivningstime gerne vil have os til at udføre de anbefalede optimeringer og besparelser. I så fald udfærdiges der en skriftlig aftale herom, som underskrives af begge parter.

Der er altså intet at miste ved at booke et gratis rådgivningsmøde og få et klarere billede af, hvilke muligheder du har for at købe bolig til dit barn.  

 

Ring til os på tlf. 42 901 802
eller send en mail til kontakt@pengerådgivning.dk.