Boligkøb: “At vælge bank var en stor jungle og meget uoverskueligt for os”

Claus og Sanne Pengerådgivning anbefaling

Dét at købe sin første bolig er en stor beslutning og det er for langt de fleste deres livs største investering. Det er derfor vigtigt, at boligkøbet er finansieret korrekt og på den mest optimale måde for netop dig og din økonomi. Claus og Sanne er førstegangskøbere og det har i den forbindelse været svært at forstå de mange banktermer, som man ubestrideligt støder på i relation til et boligkøb.

Claus og Sanne kontaktede derfor Pengerådgivning og har siden modtaget rådgivning fra vores uvildige finansielle rådgiver Mortan. ”Mortan tog sig fra starten af rigtig god tid til at forklare os alle de forskellige aspekter ved et bolig – og banklån. Desuden hjalp Mortan os med at få et overblik over vores private pengesituation og gav os beskrivelser af, hvilke lån vi kunne optage og hvilke positive og negative konsekvenser, der var ved alle de forskellige lån” siger Claus og Sanne.

Claus og Sanne havde selv forsøgt at snakke med flere banker, men bankerne lovede forskellige ting. Det var derfor uoverskueligt for dem at vælge mellem bankerne og dermed gennemskue, hvilken bank de skulle vælge og hvor de får de bedste vilkår.

Efter at have fået rådgivning fra Pengerådgivning har Claus og Sanne nu valgt bank og lån, som de føler sig trygge ved og som er den bedste løsning for netop dem og deres situation. De har ovenikøbet også sparet penge på deres banklån.

Ved Pengerådgivning har du mulighed for at få rådgivning igennem hele dit boligkøb og dermed gøre brug af vores såkaldte boligpakke, som også indeholder juridisk rådgivning fra advokat. Du kan læse nærmere om vores boligpakke og hvad den indeholder her.

Denne boligpakke har Claus og Sanne benyttet sig af. ”Det, at man kan få hele pakken hos Pengerådgivning har medvirket til at hele købsprocessen er forløbet let og gnidningsfrit” lyder det fra Claus og Sanne.

Stort tillykke med jeres bolig og titlen som boligejere.

Billede af Claus og Sanne

Står du ligesom Claus og Sanne overfor et boligkøb, så kan du med fordel benytte dig af at vi tilbyder et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en af vores uvildige rådgivere.

Du kan booke et møde her. Til mødet har du mulighed for at finde ud af, hvordan Pengerådgivning kan hjælpe netop dig og din situation.