Boligkøb: ”Nicolaj forklarer tingene, sådan at jeg forstår det”

Lania Rahman og Nawros Aziz er fornyeligt blevet husejere af deres drømmehus. De har igennem deres bolighandel fået uvildig finansiel rådgivning af Pengerådgivnings uvildige finansielle rådgiver Nicolaj Christensen.

Da Lania og Nawros havde fundet deres drømmehus var det helt naturlig for dem, at de skulle benytte en uvildig finansiel rådgiver igennem bolig processen. Lania blev nemlig anbefalet Pengerådgivning af hendes lillebror, som også har benyttet Pengerådgivning, da han stod overfor et boligkøb. Det er ikke kun hendes lillebror, der har benyttet Pengerådgivning, men størstedelen af hendes familie. ”Min faster og mand, mine forældre, min fætter, min lillebror og os, og jeg har allerede anbefalet jer til min tanke og onkel og de er godt i gang hos jer nu også” siger Lania. Hele Lanias familie har dermed fået rådgivning af Nicolaj og de er alle sammen blevet husejere og fået finansieret deres bolig korrekt og på den mest optimale måde for hver enkelt og deres økonomi.

Igennem et boligkøb er der mange valg, der skal tages og besluttes, herunder kan valg af bank og lån blandt mange andre valg nævnes. Du vil i den forbindelse modtage en masse e-mails fra diverse banker med tilbud, lån og mere. Du vil derfor med garanti støde på mange banktermer, som kan være svære at forstå. Lania og Nawros er som navnene antyder ikke født danskere, men er tilflyttere til Danmark. Dette har især spillet en stor rolle for dem, da det for dem har været en endnu større udfordring at forstå de mange banktermer, som man støder på. ”Jeg fik alle mulige mails, som jeg overhovedet ikke aner, hvad betyder. Alle mulige mærkelige ord, som jeg aldrig har hørt før. Nicolaj tilbød at jeg videresendte disse e-mails til ham også skulle han nok forklare mig det hele. Så det gjorde jeg. Han forklarer tingene, sådan at jeg forstår det” siger Lania.

Udover at Lania og Nawros ved hjælp af Pengerådgivning forstod de mange svære banktermer i forbindelse med bolighandlen, så fik de rent økonomisk også en fordel ud af det. De fik nemlig det lån igennem til det hus, som de ønskede at købe samt et lån med en rente, der passer til lige netop dem. ”Hvis ikke i var gode, så ville jeg aldrig anbefale jer videre til min familie” lyder det fra Lania.

Hos Pengerådgivning vil vi gerne ønske Lania og Nawros stort tillykke med deres nye hus samt sige tak for jeres anbefalinger. Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe jer samt jeres familie.

Står du også overfor et boligkøb? Du kan med fordel benytte dig af, at vi tilbyder et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en af vores uvildige rådgivere. Du har til mødet mulighed for at finde ud af, hvordan Pengerådgivning kan hjælpe netop dig og din situation.

Du kan booke et møde her.