Banken sagde nej. Nu står Rikke Glückstadt alligevel med nøglerne til sit drømmehus

Rikke Glückstadt havde fundet sit drømmehus, da hun kontakter Pengerådgivning.dk. Hun har brug for hjælp til boligfinansieringen, da hendes gamle bank krævede, at hun skulle spare 50.000 kr. op udover de 70.000 kr., hun i forvejen havde sparet op. ”Det synes jeg alligevel var meget, og jeg følte, at jeg skulle leve op til det min gamle bank, synes var godt nok i deres øjne,” siger Rikke Glückstadt.

Rikke Glückstadt havde selv været i gang med at indhente tilbud hos andre banker, og to af de banker hun havde henvendt sig til var også interesserede, men da det skulle gå stærkt, og Rikkes usikkerhed, for om det kunne lykkes, trådte i kraft, valgte Rikke at tage en uvildig rådgiver i brug.

“Jeg er førstegangskøber, så for at være sikker på at jeg forstod det hele, så tog jeg fat i en uvildig rådgiver. Nicolaj var rigtig grundig til at forklare, hvad de forskellige ting betød,siger Rikke Glückstadt.

Efter en gratis rådgivningstime med Nicolaj Christensen, uvildig rådgiver, gik det stærkt.

Nicolaj præsenterede mig for bankerne som en god og attraktiv kunde, som bankerne gerne ville have. På den måde blev jeg mødt positivt af bankerne fra starten af. Han tryllede med tallene, og han fortalte at det overhovedet ikke så håbløst ud. Han var helt sikker på, at der var nogle banker der var interreserede i at hjælpe mig med at købe huset,” siger Rikke Glückstadt.

For Rikke var det en kæmpe fordel, at Nicolaj ikke havde nogle følelser med, da han gik ind og forhandlede med både banken og ejendomsmægleren. Rikke ville rigtig gerne have det hus, hun allerede havde fundet, da hun kontaktede Pengerådgivning.dk. Hun var derfor bange for, at der var nogle andre der købte huset foran næsen på hende, da huset stod til en rigtig god pris. Men selvom hun ikke havde nogle intention om at forhandle om noget i forhold til huset, så ringer Nicolaj og fortæller, at hun havde fået huset, og at hun har fået adgang til huset en måned før, uden hun skulle betale for det. ”Det var en kæmpe bonus for mig,” siger Rikke Glückstadt.

Rikke har nu skiftet bank, hvilket har resulteret i et bedre og billigere boliglån, end hvad hendes gamle bank kunne tilbyde. Derudover bliver Rikkes billån også billigere.

“De renter jeg har fået tilbudt er billigere, end de renter som min tidligere bank havde tilbudt, hvis jeg nu skaffede de 50.000 kr. Så på den måde har jeg sparet noget på renterne både på billån og huslån, som jo er super relevant,” siger Rikke Glückstadt og fortsætter: “På sigt sparer jeg rigtig meget på renterne, og det er en stor post, da det er over mange år.

 

Står du over for et boligkøb, eller overvejer du det? Så tilbyder vi en gratis rådgivningstime, som du kan booke her.