Uvildig økonomisk rådgivning i Jylland

Mortan Pengerådgivning

Mit navn er Mortan Storm Dalsgård og er født i efteråret 1978. Jeg er gift og er far til 2.

Med en fortid som stedfortrædende bankdirektør, og mere end 15 års erfaring fra den finansielle branche, nyder jeg i dag at være 100% uvildig finansiel rådgiver.

Jeg har altid haft en passion for at hjælpe mennesker med at udleve deres drømme for livet og her spiller økonomi ofte en væsentlig rolle i at drømmene skal blive til virkelighed.

Som DIN uvildige økonomiske rådgiver går jeg altid efter, at du skal opnå den mest optimale løsning i forhold til dine økonomiske behov og have de skarpeste priser på dine bank- og realkreditfinansieringer.

Med andre ord, så går jeg efter at skabe besparelser, tryghed og en sund økonomi for dig.

Du finder ud af, om jeg kan hjælpe dig med ovenstående ved at booke et GRATIS rådgivningsmøde og mødet kan afholdes hos dig, på mit kontor eller via Skype.

Jeg holder til på mit kontor i Østergade 18, 7323 Give, som er et fantastisk hyggeligt og imødekommende kontorfællesskab med gode mødefaciliteter og parkeringsforhold.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opnå besparelser, tryghed og en sund økonomi.

Jeg holder et gratis foredrag om boligkøb i Give den 1. marts. Har du lyst til at læse mere om foredraget og tilmelde dig, kan du gøre det her

billede af Mortan Storm Dalsgård
Mortan Storm Dalsgård

Finansiel Rådgiver

Telefon:
(+45) 27 84 46 49

ms@pengeraadgivning.dk
Pengeraadgivning.dk
Læs mere på LinkedIn